Cím: 5000 Szolnok, Hild János tér 1.

Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Szolnok és egyben a megye legjobban felszerelt, magas infrastrukturális kiépítettségű és kiváló helyrajzi adottságokkal rendelkező kulturális központja.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

A tűzvédelmi szakvizsga oktatásának helyszíne a belvárosban található, a városi buszpályaudvar közvetlen szomszédságában. A szolnoki vasútállomástól 15 percnyi kényelmes sétával vagy helyi buszjárattal (Szapáry út megállóhely) közelíthető meg a helyszín.

Parkolás autóval:

Szolnok belvárosa fizető övezetbe tartozik. A legkedvezőbb áron a közeli Szolnok Pláza mélygarázsában vagy a Pelikán Bevásárlóközpont többszintes parkolóházában van lehetőség megállni. A helyszínhez legközelebbi parkolási lehetőség a Hotel Pelikán és az 1. számú Posta közötti szabadtéri parkoló.

Étkezés:

Ebédelésre a belvárosban néhány száz méteren belül több lehetőség is adódik, de aki nem szeretne messzire menni, az épületen belül az Agóra Bisztró napi ajánlataiból válogathat. Az oktatóterem szomszédságában található a Cafe Frei szolnoki kávézója.

Költség: 20 000 Ft / fő / tűzvédelmi szakvizsga

Az ár tartalmazza az oktatási anyagot, a felkészítő tanfolyamot és a bizonyítvány kiállítását is.

Időbeosztás:

Az 1., 2., 3. foglalkozási ágak esetében a meghirdetett napon a tanfolyam 9 órától 12:30-ig, a tűzvédelmi szakvizsga 12:30-kor kezdődik.

A 4, 12., 15., 16. foglalkozási ágak esetében a tanfolyam 9 órától 14:30-ig tart, a tűzvédelmi szakvizsga 14:30-kor kezdődik.

Időpontok és jelentkezés tűzvédelmi szakvizsgára