Cím: 4029 Debrecen, Csapó utca 40-42.

A tűzvédelmi szakvizsga oktatásának helyszíne Debrecen belvárosában, a FŐNIX Inkubátorház és Üzleti Központban található, a megyeszékhely legnagyobb bevásárlóközpontja, a Fórum Debrecen közvetlen szomszédságában.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

A helyszín villamossal és helyi járatú autóbuszokkal is könnyen megközelíthető. A helyszín a vasútállomástól 20 perc kényelmes sétányira található, de több innen induló autóbusz járattal is megközelíthető.

Parkolás autóval:

Debrecen belvárosa fizető övezetbe tartozik. A legkedvezőbb áron a közeli Fórum Debrecen bevásárlóközpont 800 férőhelyes parkolója áll rendelkezésre.

Étkezés:

Ebédelésre a belvárosban néhány száz méteren belül több lehetőség is adódik. A különféle stílusú és árkategóriájú éttermekben a napi menü mellett a’la carte ételekből is bőséges a választék. A nagyobb gyorsétterem láncok éttermei megtalálhatók a szomszédos Debrecen Fórum bevásárlóközpontban.

Költség: 20 000 Ft / fő / tűzvédelmi szakvizsga

Az ár tartalmazza az oktatási anyagot, a felkészítő tanfolyamot és a bizonyítvány kiállítását is.

Időbeosztás:

Az 1., 2., 3. foglalkozási ágak esetében a meghirdetett napon a tanfolyam 9 órától 12:30-ig, a tűzvédelmi szakvizsga 12:30-kor kezdődik.

A 4, 12., 15., 16. foglalkozási ágak esetében a tanfolyam 9 órától 14:30-ig tart, a tűzvédelmi szakvizsga 14:30-kor kezdődik.

Időpontok és jelentkezés tűzvédelmi szakvizsgára